Skobutik i Stege med mulighed for levering

Udekørende skohandler og skobutik

Vores idegrundlag

Rådgivning til at finde det rette fodtøj

Med mere end 33 års erfaring inden for skohandel, kan vi hos Dortes Sko tilbyde rådgivning til ældre, der har brug for hjælp til at finde det helt rette fodtøj.

>Vores idegrundlag kommer sig af, at mange ældre ikke selv har mulighed for at tage i en skobutik for at finde godt og passende fodtøj.

Samtidig har vi erfaret, at mange ældre har problemer med deres ben og fødder. Dette gør det endnu vigtigere for dem at finde fodtøj, der både sidder behageligt og giver støtte på den helt rigtige måde.

Vi oplever, at der er et klart behov for hjælp og rådgivning omkring valg af fodtøj til ældre, som ikke kan gå ud i en skobutik og få denne service.

Derfor tilbyder vi altid grundig og empatisk vejledning og efter at have hørt om de individuelle behov, præsenterer vi den ældre for de modeller, vi med vores viden vurderer vil passe godt. På den måde bliver det mere overskueligt, end hvis de selv skal finde frem til den rette sko i vores brede sortiment.

D.20/4-20 åbnede vi en skobutik på Møn, Storegade 72, 4780 Stege, og vi tilbyder at køre ud til plejehjem, aktivitetscentre og klubber. Butikken har åbent Tirsdag til Lørdag, Mandag og Søndag er der lukket. Vi kører på Sjælland og øerne og har et stort udvalg af kvalitetsko med.

Vores mission og vision

Som udekørende skohandler til ældre er vores mission, at give de ældre samme mulighed for at finde perfekt fodtøj, som alle vi andre har.  Vi ved, hvor meget det kan betyde for deres trivsel, og det giver altid stor glæde for begge parter, når det lykkes at finde det helt perfekte fodtøj.  Vi har derfor altid et stort sortiment af omhyggeligt udvalgte kvalitetssko til ældre, og vi kommer selv ud på plejehjem og ældrecentre med et smil. 

Vores vision er samtidig at hjælpe ældre, som ikke selv har mulighed for at gå ud i en skobutik og få den rette rådgivning omkring valg af godt fodtøj. Har du lyst til at besøge vores skobutik i Stege, er du meget velkommen til det. Du finder os i Stege på Møn, Storegade 72. 

Stor erfaring med vejledning & rådgivning

Fodtøj der passer bedst til dine fødder og behov

Råd & vejledning

Dortes sko har i mere end 15 år været en udekørende skohandler til ældre, hvor vi har rådgivet og vejledt ældre omkring valg af godt fodtøj. Vi har derfor god erfaring med at finde sko til ældre.

Skomærker

Vores store sortiment af sko til ældre består bl.a. af følgende skomærker: Skechers, Arcopedico, Caprice, Bonvita, Marco Tozzi, Fly Flot og Fischer. Vi har derfor noget for enhver smag.

Sortiment

Vi har altid et stort sortiment af sko. Vi kommer med sko til både mænd og kvinder og kan også tilbyde sko, der er velegnet til personalet på plejehjem og ældrecentre. Kontakt os for at høre mere.

Interesseret?

Kontakt os

Skal vi komme ud til dit center, klub eller fællesskab eller vil du høre mere om vores butik i Stege? Du er altid velkommen til at kontakte os for information eller lave en aftale.