Vores services

Vi kommer til dig:
Rådgivning og vejledning om fodtøj til ældre på Sjælland

Alle har ret til ordentligt fodtøj

Vi kommer med fodtøj til ældre på Sjælland

Hos Dortes Sko mener vi, at alle har ret til ordentligt fodtøj. Vi har derfor gjort det til en levevej at køre ud til folk, der selv er forhindrede i at gå i byen for at købe sko, og har specialiseret os i ergonomisk fodtøj til ældre og andre med særlige behov. Vi kommer gerne på besøg hos alt lige fra plejehjem, ældrecentre, bofællesskaber for ældre samt private hjem til seniorklubber, aktivitetscentre eller lignende. Det vigtige for os er at kunne tilbyde alle muligheden for at købe godt og passende fodtøj, og derfor har vi et stort sortiment med noget for enhver smag.

Dortes Sko har i mere end 15 år kørt rundt med sko til ældre, der ikke selv har mulighed for at tage i en skobutik og få den nødvendige hjælp til at købe nye sko. Desuden bygger vores idegrundlag på 33+ års erfaring inden for skohandel. Vi garanterer derfor altid kompetent vejledning og rådgivning til ældre, der har brug for hjælp til at finde det helt rette fodtøj.

Når vi kommer på besøg, har vi altid vores varevogn fyldt med op mod 80 forskellige modeller af kvalitetsfodtøj til både mænd og kvinder. Vi tilbyder sko i alle størrelser og farver samt i mange forskellige vidder, materialer og pasforme. Under vores besøg, vil vi fremvise vores sortiment og sørge for at give den rette rådgivning og vejledning til de ældre omkring fodtøj, der egner sig til netop deres individuelle behov.

Udover at kunne tilbyde et stort udvalg af fodtøj til ældre på Sjælland, inkluderer vores sortiment også diverse skotilbehør, punge og tasker i skind samt strømper uden elastik. Vi tilbyder også sko til personale på plejehjem og ældrecentre. Har du spørgsmål til vores services eller vil du booke et besøg, er du altid velkommen til at kontakte os.

Rådgivning og nøje udvalgte sko

Under vores besøg tilbyder vi altid rådgivning omkring valg af fodtøj. Vi har god erfaring med at vejlede både mænd og kvinder omkring sko, så vi på bedst mulig vis kan finde de rette sko til den enkelte person.

Vores sortiment består af nøje udvalgte modeller med ergonomi for øje. Da mange ældre har problemer med både fødder og ben, har vi forståelse for, at der er behov for sko, der giver god støtte, tager højde for hævede fødder og som har den helt rigtige pasform. Vi forhandler derfor kun skomærker fra omhyggeligt udvalgte leverandører for altid at kunne garantere fodtøj af høj kvalitet til ældre.

Sådan kommer du i gang

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os

Lyder vores services som noget, der kunne være interessant for dig eller dit plejehjem, ældrecenter, klub eller lignende? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os med henblik på at booke et besøg.

Vi kommer til dig

I modsætning til fysiske samt online skobutikker, kan vi hos Dortes Sko tilbyde at komme til dig og/eller dit plejehjem/ældrecenter. Vi har altid bilen fyldt med ca. 80 forskellige modeller af sko i forskellige farver, størrelser, vidder samt pasforme.

Find det rette fodtøj

Under vores besøg sørger vi for at give de ældre den rette rådgivning og vejledning, som det ofte kan kræve for at finde det helt rette fodtøj. Vi har stor erfaring med at hjælpe ældre med at finde sko, der tager højde for deres individuelle behov.

Se billeder

Følg vores kundebesøg

Besøg vores Facebookside og se billeder fra besøg ude hos forskellige centre og klubber.
Vi rådgiver og vejleder

Vi har et bredt sortiment af fodtøj til ældre

Vi forhandler bl.a. skomærket Arcopedico, som er fremstillet af en fodlæge fra Portugal. Disse sko er både lette og bløde, gode til hævede fødder, knyster og hammertæer og mange modeller kan endda vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader. Herunder ses et lille udpluk af de modeller vi forhandler til både mænd og kvinder.

Fodtøj til ældre
Fodtøj til ældre
Fodtøj til ældre
Fodtøj til ældre
Interesseret?

Kontakt os

Skal vi komme ud til dit center, klub eller fællesskab eller vil du høre mere om vores butik i Stege? Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information eller lave en aftale.